Roomtour – De babykamer

Een tijdje terug beloofde ik een blog te wijden aan de nieuwe babykamer, dus hier is ‘ie dan: de babykamer roomtour! ๐Ÿ™‚

Noah’s kamertje

Nog voordat ik het geslacht wist was ik er al over uit welke kleuren ik voor het kamertje wilde gaan gebruiken: marineblauw en okergeel. Ik was er heilig van overtuigd weer een meisje te krijgen, maar ook voor een jongen waren dit mooie en stoere kleurtjes. Na lang nadenken over hoe en wat ik geschilderd wilde hebben, heb ik รฉรฉn lange muur voor de helft blauw geschilderd en aan de andere kant 1 blauwe driehoek en 1 gele driehoek geschilderd. Meer blauw dan geel dus, want ik vond de gele kleur net even iets te druk om een hele muur mee te vullen.

babykamer marineblauw
Commode met plankjes, decoratie en marineblauwe driehoek op de muur

Done by Deer

Ik ben al een tijdje fan van Done by Deer, dus toen ik weer zwanger was wilde ik de babykamer heel graag aankleden met accessoires van dit merk. Zo heb ik nu o.a. een verschoningskussen met een super leuke hoes eromheen. Voordeel van dit aankleedkussen is dat er geen extra hoes omheen hoeft, want de hoes die er al omheen zit is waterafstotend en super zacht voor je baby. ๐Ÿ™‚ Bij een poepluier leg ik er wel even een hydrofiele doek op, maar dat deed ik bij het ‘normale’ aankleedkussen van Sophie destijds ook al.

aankleedkussen done by deer
Aankleedkussen van Done by Deer (Dreamy Dots)

Naast een aankleedkussen heb ik ook een mooi babynestje – deze gebruiken we beneden in de box – en twee mooie opbergmanden van Done by Deer. Hier kan uiteraard van alles in doen, maar ik gebruik ze als wasmand. ๐Ÿ™‚ De ene (met streepjes) gebruik ik voor gekleurde was en de andere (met stipjes) voor de witte. Ideaal! En ze zien er een stuk leuker uit dan de normale doorsnee wasmanden.

Opbergmanden Done by Deer
Opbergmanden van Done by Deer (Happy dots and stripes, black)

Okergele muur

Omdat ik okergeel wel echt een toffe kleur vond, wilde ik toch wel รฉรฉn grote driehoek in die kleur en het is de hoek bij het ledikantje geworden. Speciaal voor dit kamertje had ik mooie marineblauwe ledikantdekens gekocht – want dekentjes had ik al, alleen niet in mooie bijpassende kleuren – zodat dit tof zou combineren met de okergele muur erachter, maar helaas voor mij ging Noah al na 3 weken op oorlogspad en werd het al snel tijd voor slaapzakjes. Helaas, pindakaas. Haha!

okergele babykamer
Ledikantje met knuffeltjes en okergele driehoek op de muur

Babykamer decoratie

Om het kamertje wat op te fleuren wilde ik wat posters ophangen. Ik ben een beetje voor de indianen/wild west stijl gegaan en Sophie koos voor haar baby broertje een ananas uit. ๐Ÿ™‚ Op de plankjes bij de commode staat ook een poster en een letterbord + een paar cactussen, bamboe en twee kunstplantjes.

babykamer decoratie
Plankjes met ingelijste posters en een cactus

Zo, dit was ‘m dan. De roomtour van Noah’s babykamertje. ๐Ÿ™‚ Wat vinden jullie ervan? Ik lees het graag hieronder!

Andere artikelen

18 reacties

  1. Dat is echt leuk gedaan, ik vind het echt heel mooi!
    En ik moet eerlijk zeggen, moest ik het geluk ooit hebben zo een kamer in te richten, ik denk dat ik me daarbij ook niet zou laten leiden door meisje of jongen. ๐Ÿ˜‰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: