Project babykamer

In juli ging ik samen met mijn schoonmoeder op pad voor een complete babykamer. Na bij diverse babyzaken te hebben rondgestruind zijn we uiteindelijk bij Baby Dump beland.

Complete babykamer

Ik had mijn oog laten vallen op een babykamer met een extra grote commode van 134cm breed. Helaas was dit geen meegroeikamer en kon er van het ledikantje geen peuterbed worden gemaakt. Omdat dit wel een van mijn eisen was keken we verder. Uiteindelijk heb ik gekozen voor babykamer Toronto van Interbaby. Het ledikantje van deze kamer is niet alleen om te bouwen tot peuterbed, maar ook tot volwaardig eenpersoonsbed. Ideaal.

Babykamer besteld, zou in week 47 (eind november) geleverd worden. Dit vond ik toch iets te laat, dus meteen laten aanpassen naar week 42. Dit was geen probleem.

Vorige week vrijdag, inderdaad in week 42, stonden ze op de stoep. De hele woonkamer stond vol met pakketten en ik was helemaal happy: eindelijk aan de slag! Omdat ik een bepaalde opstelling in mijn hoofd had begonnen we met de commode. Al bij de eerste lade ging het mis. Op een of andere manier kregen we het frontje er niet goed op. Na een middag vol gezucht en gevloek zijn we er maar mee opgehouden.

De volgende dag ben ik in mijn eentje verder gegaan met de andere twee lades. Deze zaten binnen no-time in elkaar en ik begon weer met volle moed aan de derde lade. Helaas, die had er nog steeds geen zin in. Toen heb ik de rest van de commode maar in elkaar gezet, twee lades erin gehangen en de derde er naast gezet. Aankomend weekend maar weer even met z’n tweeën kijken of we toch niet iets fout doen.

Beschadigd

Vanavond was Yannick weer een avond thuis dus ik dacht: laten we het ledikantje in elkaar zetten. Yannick de pakketten naar boven getild, ik ze uitgepakt. Toen ik goed keek zag ik dat het bedje duidelijk beschadigd is. Overal zitten krassen en op sommige plekken is de lak er gewoon af. Ik heb 10 minuten op de grond zitten huilen (hormonen) en ben vervolgens naar beneden gegaan om Yannick te halen. Ook hij was niet happy en stelde voor om morgen Baby Dump te bellen. Voor de zekerheid heb ik Baby Dump al diverse foto’s gestuurd via Facebook waarop de beschadigingen duidelijk te zien zijn.

Volgens de website zou een complete babykamer minimaal 4 weken levertijd hebben. Dat zou betekenen dat ik het ledikantje pas eind november in huis heb, iets waar ik spontaan zweethandjes en hartkloppingen van krijg. Ik hoop met heel m’n hart dat ik morgen een heel lief vrouwtje aan de lijn krijg die zich helemaal kan inleven in mijn nesteldrang en ergens een los ledikantje vandaan tovert… Fingers crossed.

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *