Project babykamer #2

Een paar weken geleden schreef ik dat we tijdens het in elkaar zetten van de meubels erachter kwamen dat het ledikantje was beschadigd. Ik heb de volgende dag meteen Baby Dump gebeld en het probleem uitgelegd en ook duidelijk laten merken dat ik echt niet happy was.

Project babykamer – Wat. Een. Drama.

We zijn inmiddels 3 weken verder en vandaag was het dan zover: het nieuwe pakket zou worden geleverd en ik zou EIN-DE-LIJK verder kunnen met het inrichten van de babykamer. Levering zou tussen 09:45 en 13:45 plaatsvinden en om 13:43 (yep, 2 minuten voor tijd) werd ik gebeld dat het wat later werd. Zucht.

Bezorger stond om 14:15 met het pakket voor de deur. Hij bracht eerst het oude pakket naar beneden zodat er boven plek zou zijn voor de nieuwe, en zette de nieuwe vervolgens in het kamertje neer. Omdat ik voor de zekerheid wilde weten of nu alles goed was wilde ik de doos open maken, maar dat was al niet meer nodig. Op de doos stond namelijk dat het pakket onderdeel was van babykamer Shiny. SHINY! Lijkt niet eens op Toronto. Hoe moeilijk is het om het juiste pakket uit het magazijn te pakken?!

Klacht ingediend

Ik heb de bezorger de winkel laten bellen, want als ik zelf bel sta ik weer een uur in de wacht, en heb een formulier ingevuld + klacht ingediend. Ik krijg nu wéér een nieuwe pakket opgestuurd, maar wanneer deze komt konden ze mij niet vertellen en duurt ook wéér minstens een week of 3. Wat denken ze wel niet?! Baby Dump heeft echt de zaakjes slecht op orde en een hele slechte service. Ze hadden een andere doelgroep moeten kiezen, want ik kan niet nog even doodleuk een paar weken gaan wachten op een nieuw ledikantje…


Edit: Uiteindelijk heeft Baby Dump het opgelost, maar het heeft me wel hartkloppingen en een paar grijze haren bezorgd. 😉 Als compensatie hebben we een grote knuffelbeer opgestuurd gekregen voor Baby Geerlings.

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *