NIEUW! – The Momboss.nl

Zo, héhé. Daar ben ik weer. Na een mega lange radiostilte vind ik het tijd om weer eens wat te gaan bloggen. En wel onder een nieuwe naam: The MomBoss.

Reden dat ik ben geswitcht? Ik vond de oude naam een beetje meh. Te algemeen en te gewoontjes. Ik blogde voornamelijk over persoonlijke dingen en mijn kijk op het moederschap, terwijl ik ook wat meer wil delen over het ondernemerschap icm het moeder zijn – vandaar ook de naam MomBoss. Er komen in eerste instantie 4 categorieën:

  1. Moederschap -> alles over het moederschap en wat erbij komt kijken
  2. Ondernemen -> over het runnen van een eigen business
  3. Voeding & Lifestyle -> alles over een gezonde levensstijl
  4. Persoonlijk -> weekoverzichten en andere persoonlijke verhalen

Edit 27 maart: Waar ik eind januari nog super gemotiveerd en geïnspireerd was om over het ondernemerschap te gaan bloggen, stortte dit begin februari na het bezoek aan het verloskundige helemaal in. Voor nu zal ik dan ook vooral over persoonlijke dingen bloggen en weet ik nog niet wanneer ik ga starten met de blogs over het ondernemen. Keep you posted!

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *