Invulboek zwangerschap – “Ik Ben Zwanger” van Studio Ins & Outs

Toen ik zwanger was van Sophie hield ik het “9 maanden boek” van Pauline Oud bij. Deze had ik uitgekozen vanwege de andere invulboeken in dezelfde serie, zoals bijvoorbeeld “Baby’s eerste jaar” en “Mijn opgroeiboek”. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was van baby Harvey ging ik weer op zoek naar een soortgelijk invulboek. Die van Pauline Oud wilde ik dit keer niet, want de boeken die ik al heb zijn qua uiterlijk best oubollig en eigenlijk niet echt mijn smaak.

Studio Ins & Outs

Na een rondje Google had ik al wel een paar boeken gevonden, maar was nog niet overtuigd. Zodoende gooide ik onder het mom van “ik ga een blog schrijven over invulboeken” (want ik was pas 4 weken zwanger, dus niemand mocht het nog weten) een poll op mijn Instagram Stories en daar kreeg ik een hele berg tips. Onder andere die van Irene van Studio Ins & Outs kwam vaak voorbij, dus ik besloot een kijkje te gaan nemen op haar website.

Het eerste wat ik dacht was: wat een toffe boeken! Het design is helemaal mijn ding en er is een hele reeks aan verschillende boeken binnen dezelfde serie beschikbaar, dus de autist in mij kan haar hart ophalen: de komende jaren kan ik lekker aan de slag! 🙂

invulboek zwangerschap

Invulboek zwangerschap

Naast het invulboek heb ik ook het bijhorende setje “mijlpaalkaarten zwangerschap” in huis. Deze kaarten zijn in dezelfde stijl van het boek en maakt het helemaal af. Eerst maak ik een foto van een mijlpaalkaart met bijhorende gebeurtenis en deze plak ik vervolgens in het boek. Deze kaarten zijn ook ideaal om in te plakken bij mijlpalen of weken waar je geen foto’s van hebt gemaakt.

invulboek zwangerschap

Het “Ik ben zwanger boek” van Studio Ins & Outs is alles wat ik wilde. De kans is aanwezig dat ik het boek van Sophie helemaal over ga doen, want er is in deze boeken zoveel meer ruimte voor eigen inbreng en foto’s. Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb gevonden is dat het maar tot 40 weken gaat, terwijl mijn vorige zwangerschap 41 weken en 6 dagen duurde en ik verwacht dat ik dit keer ook sowieso de 41 weken ga aantikken. Maar hé, als dat het enige is… 😉

invulboek zwangerschap

Waar te koop

De volledige collectie van Studio Ins & Outs shop je hier. Je kan op haar website ook de volledige inhoud van alle boeken zien. Zo weet je precies wat je koopt. Tip: Irene verkoopt ook toffe accessoires zoals stickers en paperbacks om je invulboeken helemaal in stijl te pimpen!


Heb jij een boek bijgehouden tijdens je zwangerschap? Of hou je boeken bij met daarin alle mijlpalen van je kind(eren)? Ik lees het graag in de comments. 🙂

PS: Mijn foto’s bestel ik via de app LALALAB. Wil jij dat ook? Je kan €5,- korting krijgen op je eerste bestelling door de kortingscode PG5X5MQW te gebruiken. #tipvanflip

Andere artikelen

14 reacties

  1. Die ziet er leuk uit! Ik heb tijdens mijn zwangerschappen geen mijlpalen bijgehouden, wel heb ik voor beide kids een boek voor hun eerste jaar ingevuld.

  2. Die ziet er leuk uit! Ik heb tijdens mijn zwangerschappen geen mijlpalen bijgehouden, wel heb ik voor beide kids een boek voor hun eerste jaar ingevuld.

    1. Stiekem wel een beetje herkenbaar. 😉 Ik werk het vaak om de paar weken bij. Tijdens mijn vorige zwangerschap vergat ik het soms weken achter elkaar. Uiteindelijk wel helemaal netjes ingevuld, wat toch wel leuk is om terug te lezen nu.

    1. Stiekem wel een beetje herkenbaar. 😉 Ik werk het vaak om de paar weken bij. Tijdens mijn vorige zwangerschap vergat ik het soms weken achter elkaar. Uiteindelijk wel helemaal netjes ingevuld, wat toch wel leuk is om terug te lezen nu.

  3. als man zonder kinderen heb ik hier verder geen ervaring mee, maar denk dat het erg leuk is als je zwanger bent, en vooral de jaren daarna terug te lezen hoe het allemaal was. Ik heb van heel vroeger ook nog een babyboek

    1. Het is zeker leuk, Henk. Vooral straks als ze wat ouder zijn inderdaad, maar ook nu ik zwanger ben van de tweede is het erg leuk om terug te lezen hoe de eerste zwangerschap ging. Ik hou voor de oudste ook een babyboek bij en dat ben ik voor baby nr 2 straks ook weer van plan. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: