Giveaway – Win een Rituals pakket!

Vanochtend bereikte ik weer een mijlpaal: op Instagram tikte ik met mijn blog de 1500 volgers aan. Hoppa! Om dit te vieren geef ik een heerlijk Rituals pakket weg speciaal voor mama’s en mama’s in spé, maar ook als je geen kinderen hebt kun je natuurlijk meedoen. 🙂

Wat kun je winnen?

Rituals heeft verschillende soorten geschenksets, maar nu ik zwanger ben is er een specifiek pakket die ik extra lekker vind: Tiny Rituals Mom’s bath. Tijdens mijn vorige zwangerschap kwam de Tiny Rituals lijn net op de markt en maakte ik kennis met dit pakket. Er zit een fles badolie in en 3 zakjes badkristallen. Je kunt ervoor kiezen deze twee te combineren, maar je kunt ze natuurlijk ook los van elkaar gebruiken. Ikzelf deed dat laatste en het was altijd heerlijk.

Dit pakket gaat helaas uit het assortiment en is in de fysieke Rituals winkels al niet meer verkrijgbaar, maar bij mij kan je ‘m dus winnen!

Ben je niet zwanger of mama, maar wil je wel graag een heerlijk Rituals pakket winnen? Dat kan! Als je wilt mag je ook een ander pakket kiezen, zolang de waarde maar hetzelfde is (€ 20,-).

Hoe kun je meedoen?

Om mee te doen met deze winactie moet je het volgende doen:

 • Reageer hieronder dat je mee doet, voor jezelf of iemand anders, en welk pakket je zou willen winnen
 • Volg It’s a Momlife op Facebook en Instagram

Wil je je winkans vergroten? Dan kun je:

 • Het Facebookbericht liken en delen
 • Op het Facebookbericht reageren en mensen taggen om ook mee te doen
 • Het bericht op Instagram liken
 • Onder de Insta post reageren en mensen taggen om ook mee te doen

Je hebt tot 29 januari 23:59 de tijd om mee te doen. In de loop van de ochtend (30/01) zal de winnaar online bekend worden gemaakt en persoonlijk bericht ontvangen. Kan je niet wachten en wil je zelf al wat shoppen? Je kunt alle Rituals geschenksets hier bestellen.

PS: Vanwege verzenden kun je alleen meedoen als je in NL of BE woont.


De winnaar is bekend! Dymphy heeft een pakket naar keuze twv 20,- gewonnen en krijgt persoonlijk bericht. 🙂

Andere artikelen

38 reacties

 1. Ow gefeliciteerd goed bezig ik doe graag mee voor het mama pakket ben niet voor niks een mama haha. En rituals is heerlijk dus dat is nooit mis.

 2. Ow gefeliciteerd goed bezig ik doe graag mee voor het mama pakket ben niet voor niks een mama haha. En rituals is heerlijk dus dat is nooit mis.

 3. ❤️⭐️Hoi hoi! ⭐️❤️

  Wat een mooie wedstrijd: ik zou iederèèn wel veel warmte en liefde willen toewensen, bovenop deze prachtprijs, en dat doe ik ook zoveel ik kan… Maar deze wens is voor één iemand in het bijzonder, die er het afgelopen jaar (en al die jaren ervoor!) was voor mij.. Zij wordt dit jaar 7️⃣0️⃣. Een moment om te vieren, te koesteren, achterom en naar de toekomst te kijken. Dit schreef ik voor haar vanuit het diepste van mijn ziel.. je weet wel waarom ❣️Bedankt om er altijd te zijn, ook nu ik het moeilijk heb.. deze is voor jou, mama❤️!

  Op deze koude winterdag
  vind ik dat het wel es mag ⛄️
  Dit is wellicht wel naar je zin:
  ik prijs je hier de hemel in ?
  Ik vind dat jij dit zo verdient
  m’n allerbeste lieve vriend ?
  Want jij stond jaar na jaar
  altijd met je liefde klaar ❣️
  Steeds maar geven, altijd delen,
  jij, de redder van zovelen ?‍♀️
  Je ving me op, je hield me recht,
  m’n wens voor jou is heel oprecht ?
  Ik gun je graag dit mooi cadeau,
  Jij, mama, verdient dat zo ?
  #mama #70 #verjaardagswens #houvanjou #bedankt #mamamomentjes

 4. ❤️⭐️Hoi hoi! ⭐️❤️

  Wat een mooie wedstrijd: ik zou iederèèn wel veel warmte en liefde willen toewensen, bovenop deze prachtprijs, en dat doe ik ook zoveel ik kan… Maar deze wens is voor één iemand in het bijzonder, die er het afgelopen jaar (en al die jaren ervoor!) was voor mij.. Zij wordt dit jaar 7️⃣0️⃣. Een moment om te vieren, te koesteren, achterom en naar de toekomst te kijken. Dit schreef ik voor haar vanuit het diepste van mijn ziel.. je weet wel waarom ❣️Bedankt om er altijd te zijn, ook nu ik het moeilijk heb.. deze is voor jou, mama❤️!

  Op deze koude winterdag
  vind ik dat het wel es mag ⛄️
  Dit is wellicht wel naar je zin:
  ik prijs je hier de hemel in ?
  Ik vind dat jij dit zo verdient
  m’n allerbeste lieve vriend ?
  Want jij stond jaar na jaar
  altijd met je liefde klaar ❣️
  Steeds maar geven, altijd delen,
  jij, de redder van zovelen ?‍♀️
  Je ving me op, je hield me recht,
  m’n wens voor jou is heel oprecht ?
  Ik gun je graag dit mooi cadeau,
  Jij, mama, verdient dat zo ?
  #mama #70 #verjaardagswens #houvanjou #bedankt #mamamomentjes

 5. Ik loot onwijs graag mee… “Gewoon” voor mezelf… omdat ik het na een zwaar jaar verdiend heb.
  Ben dol op RITUALS… En ik gun… ook zo’n mooi pakket.

 6. @sienemienemutte jij verdient het extra hard om in 2019 te stralen, omdat jij mijn 2018 zo wondermooi hebt gemaakt! ? Jij toverde elke traan om in een lach! ? En daarom wil ik iets terug doen, want je hebt een hart van goud! ?

 7. @sienemienemutte jij verdient het extra hard om in 2019 te stralen, omdat jij mijn 2018 zo wondermooi hebt gemaakt! ? Jij toverde elke traan om in een lach! ? En daarom wil ik iets terug doen, want je hebt een hart van goud! ?

 8. @sienemienemutte jij verdient het extra hard om in 2019 te stralen, omdat jij mijn 2018 zo wondermooi hebt gemaakt! ? Jij toverde elke traan om in een lach! ? En daarom wil ik iets terug doen, want je hebt een hart van goud! ?
  Instagram: @marthinos

 9. @sienemienemutte jij verdient het extra hard om in 2019 te stralen, omdat jij mijn 2018 zo wondermooi hebt gemaakt! ? Jij toverde elke traan om in een lach! ? En daarom wil ik iets terug doen, want je hebt een hart van goud! ?
  Instagram: @marthinos

 10. Ohhh wat een verwennerij, als moeder van een 3 jarig meisje en zwanger van een 2de kindje, kan ik wel zo’n fijn pakket gebruiken dus ik waag graag een kans!

 11. Ohhh wat een verwennerij, als moeder van een 3 jarig meisje en zwanger van een 2de kindje, kan ik wel zo’n fijn pakket gebruiken dus ik waag graag een kans!

 12. Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ?Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op een prachtige Rituals Pakket het liefst de Rituals of Hamam deze is zo heerlijk. Dat zou echt zooooo Welkom zijn! Ik ben echt helemaal Excited ??? Je zou ’t maar mogen winnen zeg, zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  ?Geliked
  ?Gedeeld&Govolgd
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen ???
  #FingersCrossed ?

 13. Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ?Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op een prachtige Rituals Pakket het liefst de Rituals of Hamam deze is zo heerlijk. Dat zou echt zooooo Welkom zijn! Ik ben echt helemaal Excited ??? Je zou ’t maar mogen winnen zeg, zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  ?Geliked
  ?Gedeeld&Govolgd
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen ???
  #FingersCrossed ?

 14. Ik vind de geuren van de Happy Buddha lijn echt super lekker. Sinds mijn laatste zwangerschap ben ik bij deze geur blijven hangen. Ik zou dan ook graag een pakketje van deze lijn winnen. Volg je op facebook en insta

 15. Ik vind de geuren van de Happy Buddha lijn echt super lekker. Sinds mijn laatste zwangerschap ben ik bij deze geur blijven hangen. Ik zou dan ook graag een pakketje van deze lijn winnen. Volg je op facebook en insta

 16. Ja ik doe mee. Ik doe mee voor het mamapakket. Deze zou ik geven aan mijn vriendinnetje die gewoon een lieve mama is die net als elke mama wel wat ontspanning kan gebruiken.

 17. Ja ik doe mee. Ik doe mee voor het mamapakket. Deze zou ik geven aan mijn vriendinnetje die gewoon een lieve mama is die net als elke mama wel wat ontspanning kan gebruiken.

 18. Ik doe heel erg graag mee met de winactie! Als ik zou winnen vindt ik de lijn van the ritual of dao ontzettend lekker!

 19. Ik wil hem graag winnen voor men zelf

  Ik zou graag de pakket THE RITUAL OF AYURVEDA
  BALANCING TREAT

  Of

  THE RITUAL OF DAO
  CALMING TREAT

 20. Ik wil hem graag winnen voor men zelf

  Ik zou graag de pakket THE RITUAL OF AYURVEDA
  BALANCING TREAT

  Of

  THE RITUAL OF DAO
  CALMING TREAT

 21. Ik doe absoluut mee voor zo’n heerlijk pakketje. Zonde eigenlijk dat ik het nooit heb kunne proberen voor het alweer verdwijnt

 22. Ik doe absoluut mee voor zo’n heerlijk pakketje. Zonde eigenlijk dat ik het nooit heb kunne proberen voor het alweer verdwijnt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: