Aftellen

Zwanger zijn. De een kan amper lopen vanwege bekkeninstabiliteit, de ander fladdert als een vlinder door de 9 maanden heen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik qua klachten en kwaaltjes echt niet mag klagen, maar ben er ondertussen wel een beetje klaar mee.

Aftellen

Nog precies een maand tot de uitgerekende datum. Nog 31 dagen en dan zou baby Geerlings zich moeten aankondigen. Nou, ja, ongeveer dan. Misschien komt ze al over 2 weken, maar ze zou ook zomaar nog tot 1 februari kunnen blijven zitten. Blegh, ik word er al moe van als ik er aan denk…

Ik ben er klaar mee. Klaar met die buik die in de weg zit, met die dikke voeten die amper meer in m’n schoenen passen en met m’n longinhoud ter grootte van een gummiebeer. Ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar ik wil weer kunnen bewegen. Van de bank af komen. Sporten. Ja, sporten! Ik mis de sportschool en m’n sportbuddy Wesley. Ik mis de spierpijn na een goede work-out en vooral m’n sportkleding. Oh, die sportleggings. Maat 38. Ik kan niet wachten om ze weer aan te trekken, maar ik heb zo’n vermoeden dat ik na m’n bevalling eerst eentje in een maat groter moet gaan halen.

Back in shape

Klinkt misschien heel gek, en misschien zou ik momenteel ook met hele andere dingen bezig moeten zijn (babysokjes ofzo), maar ik heb al hele schema’s in m’n hoofd voor na de bevalling. Wanneer ik weer ga beginnen met wandelen en zwemmen, om vervolgens een stapje verder te gaan met eenvoudige oefeningen en uiteindelijk weer lekker te knallen in de sportschool. Ook ben ik bezig met gezonde gerechten te koken en deze in te vriezen, zodat ik na m’n bevalling geen excuus heb om ongezond te eten.

Ik wil na m’n bevalling weer verder met waar ik begin dit jaar mee was begonnen: gezonder eten, meer bewegen en lekker in m’n vel zitten. Heb straks alleen iets meer kilo’s te gaan dan begin dit jaar, dus ik moet echt aan de bak. Dat komt vast goed. Stapje voor stapje. Eerst nog even aftellen… 🙂

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *